Info

Näyttelytilat

Kuva/Tila

Kuva/Tila esittelee Taideyliopiston Kuvataideakatemian piirissä syntyvää taidetta. Taiteilijat ovat akatemian eri koulutusasteiden opiskelijoita sekä tutkijoita, alumneja ja vierailijoita. Kuva/Tila sijaitsee Taideyliopiston Sörnäisten kampuksella, Kuvataideakatemian Mylly-rakennuksen aulakerroksessa.

Tasku

Pieni näyttelytila, Tasku, esittelee opiskelijanäyttelyitä ja -projekteja.

Saapuminen ja esteettömyys

Näyttelytilamme sijaitsee Helsingin kantakaupungissa hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Kuvataideakatemian järjestämiin näyttelyihin ja tapahtumiin on aina ilmainen sisäänpääsy.

Kuva/Tila sijaitsee Mylly-rakennuksen aulakerroksessa. Gallerian lähin esteetön sisäänkäynti on Sörnäisten rantatieltä. Rakennuksen aulassa on infopiste ja esteetön WC.

Galleriaan voi tulla opas- tai avustajakoiran kanssa.

Tilavuokraus

Gallerioita ei vuokrata yksityistilaisuuksiin tai ulkopuolisten järjestäjien näyttelyitä varten.

Haluatko ostaa taidetta?

Näitkö näyttelyssä teoksen, jonka haluaisit hankkia itsellesi? Ole suoraan yhteydessä taiteilijaan. Monilla taitedeopiskelijoilla on verkkosivut tai sometili, jonka kautta heitä voi lähestyä. Voit kysyä neuvoa myös näyttelyn valvojalta.

Erinomainen tilaisuus ostaa opiskelijoiden taidetta on Open Studios -tapahtumat sekä taidemyyjäiset, joita opiskelijat järjestävät vuosittain yleensä ainakin joulun alla. Tiedon tapahtumista saat seuraamalla Taideyliopiston tapahtumakalenteria ja somekanavia.

Kuvataideakatemia ei harjoita taidemyyntiä.

Ota yhteyttä

Medialle

kuva.viestinta(at)uniarts.fi

Henkilökunta

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)uniarts.fi

Anni Anttonen, tuotantopäällikkö
Marja-Kristiina Mäkinen, tuottaja
Olli Karttunen, näyttelymestari

Yhteystiedot

Sörnäisten rantatie 19

Kuva/Tila & Tasku

Sörnäisten rantatie 19

00530 Helsinki

Avoinna ti–su klo 11–18

Vapaa pääsy